Om Glas1

Vår styrka är vår kunskap och vårt engagemang

Vi är ett anrikt glasföretag med ett halvt sekel i branschen men som ändå har ett nytänk vad gäller glas, trä och aluminium. Vi på Glas1 utmanar ständigt oss själva, vi tycker det är viktigt för att alltid ligga i framkant. Vi går ett steg längre och är med dig allt från idé till färdig installation och du skall vara nöjd hela vägen. Glas1 är med från början till avslut. Smidigt och enkelt!

Vi är ett personligt företag med stora resurser och den senaste utrustningen. Med vår erfarna och kunniga personal utför vi både mindre arbeten såväl som stora entreprenader åt byggföretag, förvaltare och fastighetsägare. Glas1 har ramavtal med ett antal kommuner och fastighetsbolag.

Alla arbeten behandlas med samma engagemang och servicevilja. 

Vår styrka är vår kunskap och vårt engagemang

Vi är ett anrikt glasföretag med ett halvt sekel i branschen men som ändå har ett nytänk vad gäller glas och detta speglar vårt nya företagsnamn. Vi på Glas1 utmanar ständigt oss själva, vi tycker det är viktigt för att alltid ligga i framkant. Vi går ett steg längre och är med dig allt från idé till färdig installation och du skall vara nöjd hela vägen. Glas1 är med från början till avslut. Smidigt och enkelt!

Vi är ett personligt företag med stora resurser och den senaste utrustningen. Med vår erfarna och kunniga personal utför vi både mindre glasarbeten såväl som stora entreprenader åt byggföretag, förvaltare och fastighetsägare. Vi har ramavtal med ett antal kommuner och fastighetsbolag inom Stockholmsområdet.

Alla arbeten behandlas med samma engagemang och servicevilja och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO9001, ISO14001 samt OHSAS 18001.

Vi var först i Sverige med att installera Elumatec SBZ 151 som det idag bara finns 10st av i  Skandinavien. Det gör att vi snabbt kan producera och leverera era beställningar i hög kvalité.

Välkommen in till oss – här är goda råd gratis!

Start  |  Om oss  |  Arbetsområden  |  Projekt  Kontakta oss  |  Jobba hos oss  |  Nyheter

Hitta oss på sociala medier

Följ vår vardag, ta del av senaste nyheterna och se påbörjade, pågående och avslutade projekt.

Copyright © Glas1 Stockholm AB. Alla rättigheter förbehålls.   

Org.nr. 556400-8109

Om Glas1

Vi är Glas1, företaget med inriktning på entreprenad och service åt byggföretag, fastighetsägare, förvaltare samt kommuner och statliga verk. Vi levererar i stora och små projekt, målet är alltid att ni som kunder ska känna er trygga med oss som samarbetspartner.

Läs mer...

Hemsida av Henrik Granholm